Om mit nye kontor, spændte kunder og jordbær hår

Findes ægte kærlighed ??

Skærmbillede 2015-11-30 kl. 23.03.01Jeg var til træning her til morgen i Energii og da vi skulle strække ud til sidst var det til sangen ‘Thinking out loud’ med Ed Sheeran som gjorde et eller andet ved mig!!

Jeg gik ud i bilen og downloadede den og har hørt den hele vejen ind til kontoret, og det slog mig – Findes ægte kærlighed -helt ærligt??
Altså den som vare ved hele livet, den hvor man elsker hinanden helt ind i sjælen indtil man dør. Den hvor man er forelsket i den anden hver eneste dag, den hvor man ikke kan undvære hinanden, hvor man ikke ønsker at sove væk fra hinanden en eneste nat, den hvor man elsker den anden uanset alder, uanset kroppens forandringer, uanset sygdom, uanset hvad der sker i den andens liv så er man der og står sammen. Den kærlighed man ser på film og græder til som f.eks. ‘The notebook’- den kærlighed man tror på når man er ung og har sin første kæreste, hvor man er 100% sikker på det er forevigt, for det er dén følelse man har.
Jeg er sgu bange for at det bare er en tanke, en fortryllet historie jeg har fået banket ind i mit hovedet fra barn som i virkeligheden slet ikke findes. For hvem findes det for ?? Jeg hører kun om folk der går fra hinanden, skal skilles, er utro og er i tvivl om det nu er det rigtige forhold de er i -og hey jeg er jo selv en af dem!!

Helt ærligt, er det hvad vi kan i dag??? Søge, søge, søge efter noget bedre?

Jeg vil gøre mig selv en tjeneste for at tro på at ægte kærlighed (den helt ægte, den som vare ved, den som jeg total romantisk tror på) Jeg vil fokusere på de gode historier, dem som elsker, på den kærlighed jeg ved er derude uanset form og størrelse.

Da jeg kørte herind med de tanker fik jeg “pudsigt nok” kun øje på kærlighed. Et par stod i en port og talte mens de holdte i hånden og grinede. 2 veninder der hjalp hinanden med at bære en kæmpe stor kasse, en dame med sin hund som hun gik og talte til. Så kom jeg til at tænke på – kærlighed findes jo i alle former, og på alle måder. Kærlighed er jo meget mere end den partner man er sammen med?!
Jeg er dybt dybt taknemmelig for alle dem jeg elsker som er i mit liv og dem jeg har elsket.
Tak til JER alle – i beriger mit liv !

Med ægte kærlighed

Rikkemaija

Med alt godt til dig - Rikkemaija
   

5 kommentarer

 • hej Rikke Maija
  Jeg har de samme tanker om findes denne lykke . Men det hør den jo jeg har den jo til mine børn ❤️ . Deres mor og jeg er lige gået fra hinanden . Og det er hårdt at se , at det man troede skulle vare for evigt er slut og at set tilbage har det måske aldrig været helt godt,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Da jeg var på arbejde i dag, der lavede jeg den daglige rute af bloglæsning. Og vejen tog mig forbi Rikke Maija´s blog – “Go hot n´ healthy”. Hun havde lavet et indlæg, der ramte mig rigtig meget, og gav mig en del at tænke over. LÆS DET HER. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Cecilie

  Dejligt indlæg at læse!

  Der findes kærlig – jeg er sammen med min! <3
  Mødte ham som 19 årig og fik ham først som 22 årig (næsten 23) – nervepirrende og laaaaange år! 🙂

  Men heldigvis er han min nu 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arpita

  Åhhh, sikket et fint indlæg. Du fik sat ord på det jeg selv tænker nogle gange. Dette indlæg rørte mig.Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kærlighed er mange ting. Og hvis den “ægte” kærlighed skal vare ved, skal man nok også acceptere, at den forandrer sig. Og at kærlighed og forelskede ikke nødvendigvis er det samme. Forelskelse svinder ofte – men forhåbentlig ender det som ægte kærlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om mit nye kontor, spændte kunder og jordbær hår