“Fit in 4 weeks”:
Hvis du vil tabe dig i en ruf, slippe sukkeret, droppe vinen, få endnu smukkere hud og meget mere er “Fit in 4 weeks” the way. Du starter med en 3 dages juice detox som du får den dag vi starter, her bliver du også målt og vejet. Jeg samarbejder med Slowjuice Copenhagen som laver de lækreste, sunde økologiske grøntssagsjuicer der giver din krop fuldkommen ro til at udskille affaldsstoffer (og optage et boost af vitaminer og mineraler) og som nulstiller dig så du er klar til de næste 4 uger med masser af energi og en helt ren krop modtagelig for de sunde nye forandringer.
Mine hold kører hver måned (i nogle perioder mere) og de er fyldt med dikterende men nemme kostplaner, opstramnings programmer, motion og daglig kontakt i alle 4 uger!
Det er din hurtige måde til at se godt ud på, f.eks op til et bryllup, en præmiere, en messe, et job, før ferien, efter for meget ferie, som direktør, sælger, skuespiller,  tv-vært, mor, som mand eller kvinde.
Hvorfor? For at tabe de kilo som irriterer dig, passe dét par bukser, smide dellen på maven, få mere energi, blive ren indeni én gang for alle, og ikke mindst for endelig at gøre noget, der er nemt og simpelt, og som kan gøres også selvom du faktisk ikke har tid !
“Fit in 4 weeks” koster 4995 kr. og der er max 10 pladser pr. hold så skriv til mig her for mere info og meld dig til forløbet her.

Jeg vil glæde mig til at møde dig.

Kh Rikkemaija

Kunder siger:

Anne Sofie, 40 år

‘Fit in 4 Weeks’ har kickstartet en sundere livsstil, hvor vægttab ikke nødvendigvis betyder, at man skal være sulten eller fanatisk omkring f.eks brød.
Jeg har fået sundere vaner og er mere bevidst om, hvad jeg putter i min krop. Under hele forløbet har jeg fået madplaner med mange forskellige valgmuligheder, som sagtens kan lade sig gøre i en travl hverdag. Rikkemaija har været virkelig god og meget motiverende hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale både hende og programmet, hvis du har brug for et kick til at komme i gang med den sunde livsstil.

Tabt 5 kilo og 19,5 cm 

———————————————————————————————————-

Anja, 37 år, kontor

“På mandag er en god dag at starte… eller nårrrhhh nej, ugen derpå passer bedre” – der er altid masser af undskyldninger for at komme igang, og med en travl hverdag og min. 2 lange arbejdsdage om ugen er det LUKSUS at Rikkemaija sørger for “alt”, og holder dig ved ilden.
Jeg startede på en juice-kur, fik derefter madplan for kommende uge (som er nemme basis ting- ting man kan finde i alle supermarkeder) og træningsprogram, som var tilpasset mig. Dagligt skulle Rikkemaija have status på dagen – er dagens mål opnået, og hvilke udfordringer har der været?
Hele forløbet er en kick-start til en ny sund livsstil, hvor Rikkemaija står dig bi, og hjælper dig godt på vej… det er et forløb, som varmt kan anbefales.

Tabt 3,2 kilo og 17,5 cm

———————————————————————————————————

Helena, salgschef, 42 år

Jeg har netop afsluttet et “fitin4weeks” forløb hos Rikkemaija. Efter 3 børn havde min krop brug for at blive boostet og komme tilbage til normalen. Forløbet har været den ultimative rejse ind i, hvad man kan gøre med sin krop på bare 4 uger! Rikkemaija er med en hele vejen – både i op- og nedturene og har en super fornemmelse af, hvordan hun kan hjælpe én til ikke at gå kold undervejs. Hun guider og kommer med brugbare alternativer, når man har kriser og hepper på én, når det går godt – og det virker!
Rikkemaija er god til at lytte til, hvad ens mål er, og hjælper én til at opnå de mål, man sætter. Derfor virker det! Hun skræddersyr et træningsprogram til én, som skal være med til at opnå netop éns egne mål. Jeg kan give “fintin4weeks” min varmeste anbefaling! Jeg har tabt mig hele 28cm! og føler mig så meget bedre tilpas i min krop, har mere energi og mere overskud. Alt dette på blot 4 uger!

Tabt 2,5 kilo og 28 cm 

———————————————————————————————————-