6 ting, du skal være opmærksom på, hvis du vil prøve at padleboarde

Hvis du overvejer at prøve paddleboarding, er det vigtigt at være opmærksom på de risici, der er forbundet hermed. Selv om det kan virke som en simpel sport, er der nogle ting, der kan gå galt, hvis du ikke er forsigtig. I denne artikel vil vi nævne 6 ting, du skal vide, før du giver paddleboarding et forsøg!

Nummer et: Det vigtigste at huske er altid at have en redningsvest på. Paddleboarding kan være meget sjovt, men det er også meget farligt. Der har været mange tilfælde af folk, der er druknet under paddleboarding, fordi de ikke havde redningsvest på.

Nummer to: Paddleboards er også udsat for at blive ramt af både. Hvis du padleboarding i et område med megen bådtrafik skal du være opmærksom på dine omgivelser og forsøge at holde dig væk fra alle både, der måtte komme i din retning.

Nummer tre: Det er også vigtigt at vide, hvordan man padler korrekt. Hvis du ikke padler korrekt, kan du ende med at vælte eller falde af dit bræt. Du kan tage et kursus eller se videoer på YouTube.

Nummer fire: En anden ting, du skal være opmærksom på, er at du skal finde det rette board, der passer din vægt. Hvis du er for tung til brættet, vil det være meget svært at padle. Hvis du derimod er for let, vil brættet ikke være stabilt, og du kan falde af. Kig på siden: https://bedstepaddleboard.dk.

Nummer fem: Paddleboards kan også være meget glatte, så det er vigtigt at have sko på, der har et godt greb.

Nummer seks: Paddel aldrig alene. Man ved aldrig, hvad der kan se, så uanset hvad, så sørg for at padle sammen med nogle andre, eller få en til at holde øje med dig fra kanten af.

Ved disse seks tips skal det nok blive en god oplevelse.