En smart måde at betale på, der gør hverdagen nemmere!

Kender du de der måned hvor kontoen bare er rød og sur på dig ?

Nogle måneder er svære at komme igennem. Der kan være en masse faste udgifter der dukker op, samtidig med at du skal købe en masse gaver. Det er stort set beskrivelsen af december, hvilket gør netop denne måned ekstra hård. Der findes dog en langt bedre løsning end at tage dyre lån med masser af gebyrer. Du kan nemlig få en smart afbetalingskonto til dine onlinekøb. Den virker lidt som en kasse kredit med kredit kort. 

Stort set alle butikker i Danmark er i dag indrettet til at tage i mod denne type betaling. Det betyder at du ikke skal laves om på så meget. Du kan købe alt det du plejer. Det er ting som, tøj, sko, tasker, frækt lingeri, legetøj, mad, dæk til bilen, møbler, værktøj, elektronik ja endda sexlegetøj. Alt er stort set inden for rækkevidde af din smarte måde at afbetale på. Du handler blot som du plejer og kan nu lave alle dine køb, i alle butikker, om til afbetaling. 

Hvordan skal jeg bruge den nye måde at betale på ?

Det er ikke alene nemt at oprette den smarte betaling. Den er også utrolig nem at bruge. 

Oprettelsen gør du via nem id og med dit kredit kort. Det er hurtig klaret og straks du klar og godkendt. Det betyder at du straks kan begynde at handle. Du laver nu dine køb i de butikker som du altid har gjort det. Finder de varer du skal bruge og smider dem i kurven. Det er faktisk først når du kommer til kassen du skal ændre noget. Her skal du nu ikke længere bruge kredit kort eller mobilepay. Du vælger istedet den nye betalingsløsning, der så gør at du betaler med din afdrags-konto. Pengene trækkes så i første omgang ikke på din bank konto. De samles på den anden konto, til et samlet beløb du kan afbetale.