Smerter i ryggen – vor tids største samfundsmæssige udgift

 

En af vor tids største samfundsmæssige udfordringer er smerter i kroppen. Smerter i lænden og nakken udgør store del af årsagerne til Danskerne sygefravær.

Forskningen viser at bare to uger fravær fra arbejde pga rygsmerter øger risikoen betydeligt for ikke at vende tilbage til arbejdsmarkedet. Heldigvis viser forskning også at tidlig indsat mod rygsmerter nedsætter denne risiko betydelig.

 

Knap 900.000 danskere døjer årligt med lændesmerter og migræne alene udgør 14% af alle sygedage i Danmark.

 

Din Kiropraktor København kan hjælpe

 

Heldigvis er der hjælp at hente med dine rygsmerter. Din kiropraktor er uddannet til at undersøge, behandle samt vejlede dig ifht dine ryg og nakkesmerter. Kiropraktik er ikke kun det klassiske knæk og bræk, men lige så meget måden Kiropraktoren tilgår din problemstilling på. Mange kiropraktorer beskæftiger sig ikke kun med akut symptombehandling i perioder, men også med råd og vejledning ifht dagligdag og genoptræning.

 

Skal den hviles og aflastes?

Ryggen kan på trods af fornemmelse af det modsatte tåle en del. Det er vigtigt selv i perioder med rygsmerter ikke at fraholdes sig fuldstændig fra at bruge ryggen, men i stedet holde ryggen i gang og bruge den med omtanke ifht smerteniveauet. Din Kiropraktor kan råde og vejlede dig ifht øvelser samt evt hensyn i hverdagen således at du kan kommer hurtig tilbage til normal funktion igen

 

Behandling af rygsmerter hos Kiropraktor

Ikke to rygproblemer er ens og behandlingen og forløbet er derfor ej heller nødvendigvis den samme – de fleste vil dog opleve markant fremgang allerede efter første besøg hos kiropraktor, men afhænger selvfølgelig af den bagvedliggende årsag til dine rygsmerter.

 

Skulle du opleve smerte udstråling i arme eler ben, er det vigtigt at dette bliver kontrolleret og undersøgt ved relevant fagperson, da dette kan være tegn på mere alvorlig tilstand ’

 

 

Få hjælp til dine rygsmerter i dag – book tid hos Din Kiropraktor i københavn