5 kæmpe fordele ved en hot stone massage

Har du overvejet at booke tid til en hot stone massage, men er du i tvivl om, hvad den rent faktisk kan gøre for dig? I denne artikel har vi samlet hele 5 kæmpe fordele, som du kan se frem til, hvis du booker tid til en hot stone massage i København.

En hot stone massage kaldes også for geotermisk terapi, og det fokuserer på påførelse af sten på kroppen. Stenene bliver opvarmet på forhånd og placeret på huden for at lindre spændinger og reparere beskadigede bløde væv. Denne type massage er især blevet populær på grund af dens afslappende effekt på kroppen, men der er dog mange flere fordele, du kan se frem til med en hot stone massage:

Lindring af smerter

Varmen fra stenene, der påføres i løbet af en hot stone massage, er med til at lindre muskelsmerter og spændinger i kroppen. Det er især fordi de varme sten giver mulighed for øget blodgennemstrømning i det berørte område, hvilket har en positiv effekt på muskelkramper. Det reducerer også inflammation, som kan opstå i musklerne.

Reducerer angst og stress

Stress og angst er et problem for mange – og det forårsager mange bekymringer og negativ energi i hverdagen. De varme sten er effektive i bekæmpelse og reducering af angst og stress, idet der ved denne form for massage strømmer energi ud i kroppen, og det skaber harmoni mellem krop, sind og sjæl.

Større fleksibilitet i led

Massage er generelt en god løsning, når der opstår sygdomme i led og dermed udbredte smerter i led. Massage med varme sten er dog her en endnu bedre løsning, da den er ideel til at berolige muskler og led og reducere betændelse.

Forbedrer søvnkvaliteten

Stress, angst og smerter i kroppen kan give søvnproblemer – og effektiv hvile er jo som bekendt en nødvendighed for at fungere. Massage med varme sten er generelt god til at fremme generel afslapning i hele kroppen. Det kan give en bedre og mere dyb søvn.

Æstetiske effekter

Massage med varme sten forbedrer også blodomløbet og udskiller affaldsstoffer, hvilket bidrager til en mere glat og sund hud. Massagen bidrager nemlig til at forny, ilte og give glans til dermatologisk væv – og en smuk hud er dermed også en af fordelene ved en hot stone massage.